Leading Jewelers

LEADING JEWELERS OF THE NETHERLANDS

Unieke samenwerking van 11 onafhankelijke juweliers

Met de oprichting van de Stichting Leading Jewelers of The Netherlands bundelen 11 toonaangevende, zelfstandige juweliers hun krachten. Hierdoor kunnen ze het unieke karakter van hun boutiques beter onder de aandacht brengen. Het zijn, zonder uitzondering, familiebedrijven die stuk voor stuk hun sporen al verdiend hebben als juwelier.

Passie voor het vak, kennis van horloges en juwelen is de rode draad bij deze 11 aangesloten juweliers en vanzelfsprekend staat persoonlijke service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ze zijn een waardig alternatief voor juweliersketens en dragen de klassieke vakkennis van de ambachtelijke juwelier uit.

De juweliers hebben een mooi verspreidingsgebied, zodat er altijd een ‘Leading Jeweler’ in de buurt is. Samen hebben ze 14 boutiques waar unieke collecties van horloges en juwelen van internationale, actieve topmerken te vinden zijn. De eigenaren staan zelf in de zaak en zorgen met hun kundige medewerkers voor een zeer persoonlijke dienstverlening. De eigen ateliers staan garant voor maatwerk, reparaties en onderhoud. Kortom alle klassieke kwaliteiten van een echte juwelier.

De volgende juweliers hebben Leading Jewelers of The Netherlands opgezet:

Van Hell Juweliers – Amersfoort
Ace & Dik Juweliers – Amsterdam
Ace & Spyer Juweliers – Amsterdam
Van Hell Juweliers – Apeldoorn
Steltman Watches – ’s-Gravenhage
Juwelier van Willegen – ’s-Gravenhage
René Kahlé Juweliers – Laren (NH)
Willy Vossen Juwelier – Maastricht
Eugene van Baal Juwelier – Nijmegen
Alexander Juwelier Atelier – Oegstgeest
Juwelier van Willegen – Rotterdam