Moederdag

Het is weer bijna Moederdag. Nog niks in huis? Hier staan alle Moederdag acties van Alexander juwelier op een rij:

Joy de la Luz heeft speciale bedels voor Moederdag uitgebracht. Mooie zilveren bedels, sommige zelfs met een accent van geelgoud, roségoud of zirkonia’s. Op de achterkant van de munt met het hart kan iets liefs gegraveerd worden. Zo wordt het een heel persoonlijk Moederdagcadeau!

Van Lapponia is het collier ‘Liana’ in de aanbieding speciaal voor Moederdag. Normaal kost dit prachtige exemplaar van 115 cm lang €749, maar deze week is het collier €599.

Trollbeads heeft nieuwe kralen en oorsieraden in de vaste collectie uitgebracht, maar ook  kralen welke alleen voor Moederdag te bestellen zijn. De kralen ‘Verzorgend licht’ en ‘Daglicht’ worden, net als de bijpassende oorsieraden ‘Daglicht’, aan de vaste collectie toegevoegd. De glaskraal ‘Lavendel Facet’ is een Special Edition, speciaal voor Moederdag. Deze kraal is dus tijdelijk verkrijgbaar. Naast deze Moederdag-kraal worden er ook vier Special Edition Gordeldieren uitgebracht. Deze mooie glaskralen hebben andere kleurcombinaties dan de Gordeldieren welke al bekend zijn.