Nieuwe Collectie Trollbeads voorjaar 2014

Het is weer zo ver: Trollbeads brengt een nieuwe voorjaarscollectie uit. Dit jaar hebben ze gekozen voor de thema’s ‘Duizend-en-een-nacht’ en ‘Hangende tuinen’.

Sirocco en Woestijnroos zijn gladde kralen van glas uit het thema ‘Duizend-en-een-nacht’. Trollbeads heeft dit jaar ook twee facetgeslepen glas kralen aan de collectie toegevoegd: Saharajuweel en Saharanacht. Ze zijn duidelijk geïnspireerd geraakt door de woestijn. Ook komen hier verschillende dieren voor, waarvoor Trollbeads ook nieuwe kralen heeft uitgebracht. Denk daarbij aan de Drommedaris, de Slang en de Valk.

In het thema ‘Hangende tuinen’ zijn de zilveren kralen Zwaan, Fonkelende feeënbaars, Afrikaanse schildpad en de Babylonische nimf toegevoegd. Ook bevat dit thema een zilveren kraal met een prachtige rozenkwarts: Druppels van genot. De glazenkralen die bij dit thema horen zijn Antiek paleis, Fontein van het leven, Oase en de Toverlamp.

Dit thema heeft ook nóg een gegraveerde kraal: Gegraveerde poëzie.

Naast deze thema’s heeft Trollbeads nog twee edelstenen toegevoegd aan de collectie, te weten een Smaragd en een Mosagaat.

 

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe creaties. Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie er van vinden!