Monster Truck Mania

Het ultieme gevoel van shoppen: de perfecte outfit, dat mooie horloge, die prachtige ring en een paar stylish schoenen.

Alexander juwelier atelier is gevestigd in Oegstgeest en in Leidschendam, beide omringd door een gezellig winkelcentrum met winkels die in alle behoeften voorzien: winkelcentrum Lange Voort (Oegtsgeest) en winkelcentrum Leidsenhage (Leidschendam)

Niet alleen de “leukste” winkels, maar er worden ook regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Zo organiseert winkelcentrum Leidsenhage aankomende zondag, 27 juli, Monstertruck Mania. Er wordt een show gegeven waarin brullende motoren, spectaculaire stunts en Amerikaanse voertuigen centraal staan. Ook is er in de maanden Juli en Augustus elke zaterdag en koopzondag Live muziek op een groot podium midden in het winkelcentrum. Gezelligheid, dansen en shoppen kortom: genieten dus!

Daarnaast worden er in het winkelcentrum Lange Voort regelmatig leuke markten georganiseerd. Zoals de curiosa markt met allerlei snuisterijen. Van fairtrade producten tot aan sculpturen gemaakt door een lokale kunstenaar. Deze markten worden vaak vergezeld door de vrolijke klanken van de fanfareband. In September wordt er weer leuk in gespeeld op het Mosselseizoen doordat er een Mosselmarkt georganiseerd wordt. Een culinair moment van mosselen proeven gepaard met een lekker glas bier of wijn.